Topsporthal gratis beschikbaar voor topsport

LEEK – De gemeente Leek heeft besloten om de Topsporthal voor topsportevenementen gratis ter beschikking te stellen als de gebruiker voor dit gebruik een tegenprestatie levert voor de breedtesport. Daardoor krijgt de gemeentelijke breedtesport nieuwe impulsen en kan de gebruiker van de topsporthal de sport meer onder de aandacht brengen van een groter publiek. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Op dit moment zijn de gemeente en het Sportcentrum Leek in gesprek met de KNVB, die in maart een oefeninterland in de Topsporthal wil organiseren tussen Jong Oranje en Slowakije. Als tegenprestatie wordt gedacht aan het geven van clinics aan sportverenigingen of aan leerlingen van het basisonderwijs of het voortgezet onderwijs. Op deze manier wil de gemeente de Topsporthal beter benutten en de sportactiviteiten in de gemeente stimuleren.

Back to top button