Drachtster Boys C1 en SJO de Held D1 winnen Vlug en Vaardig jeugdtoernooi 2015

LEEK – Zaterdag 6 juni werd de 6e editie van het “Vlug en vaardig” jeugdtoernooi gespeeld op sportpark Oostindie in Leek. Dit jaar waren 16 teams uit de C en D categorie present op het jaarlijks terugkerend toernooi georganiseerd door VEV’67.

Vanaf 9uur werd er gestart met de poulewedstrijden op 3 velden. Nadat de standen in de poules bekend was, werd na het middaguur gestart met de kruisfinales en uiteindelijke de finales. In de C-categorie werd om de titel gestreden door Drachtster Boys C1 tegen VEV’67 C1, de wedstrijd werd met 2-0 gewonnen door Drachtster Boys. De finale in de D-categorie werd gespeeld tussen SJO de Held D1 en ACV D1, SJO de Held won na strafschoppen het toernooi. Beide kampioen gingen uiteraard met een beker en de wisselbokaal naar huis.  Naast de reguliere wedstrijden werd er ook gespeeld om de Fair Play prijs, deze prijs wordt uitgereikt aan de sportiefste ploeg in beide categorieën. De prijzen gingen dit jaar naar HZVV C1 uit Hoogeveen en FC Meppel D1. De organisatie kan mede dankzij de ideale weersomstandigheden terugkijken op een mooi en spannend toernooi.