Feestelijke dag bij Roesd met kunstschilder Ton Dubbeldam

Tolbert – Kunstwinkel Roesd zet zaterdag 5 november de deuren open om u een kijkje in de keuken te gunnen. U kunt deelnemen aan een rondleiding, uw ogen uitkijken in de showroom of onder het genot van een kopje koffie een praatje maken met kunstschilder Ton Dubbeldam.

Beeldend kunstenaar Ton Dubbeldam is zaterdag 5 november ’s middags te gast tijdens de open dag bij kunstwinkel Roesd. Ton is een van de meest succesvolle kunstschilders van Noord-Nederland. Zijn originele kunstwerken worden jaarlijks te koop aangeboden via de beste galerieën in Nederland en Amerika en jaarlijks op een van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland, de PAN Amsterdam.

Kunstproducties
Hij is graag bereid om te vertellen over zijn werk en zijn unieke techniek. Kunstwinkel Roesd toont alle Giclées van hem. Deze super gedetailleerde kunstreproducties hebben een beperkte oplage en zijn voorzien van een door de kunstenaar zelf gesigneerd certificaat van echtheid.

Giclée-productieproces
Op de open dag kunt u met eigen ogen zien hoe een Giclée tot stand komt in één van de studio’s tijdens één van de rondleidingen. Aan de hand van allerlei heldere voorbeelden wordt het Giclée-productieproces gedemonstreerd. Hoe via geavanceerde fotografie- en printtechnieken een Giclée wordt gemaakt die qua beleving niet onderdoet voor het originele schilderij en tegelijk een stuk betaalbaarder is.

Voor iedere bezoeker ligt een leuk kunstpresentje klaar.

Zaterdag 5 november 2022
Open Dag: 10:00 tot 17:00 uur
Demonstraties: 13:30 en 15:00 uur
Meet & Greet Ton Dubbeldam: 13.00 tot 16.00 uur
Roesd, De Holm 34, Tolbert
www.roesd.nl

Back to top button