Halloween events in Leek en Tolbert druk bezocht; ‘Honderden mensen de stuipen op het lijf gejaagd’ (Video)

Leek/Tolbert – Dit weekend staat in het teken van Halloween 2022. Overal in het land worden ‘Griezel events’ georganiseerd. Zo ook in Leek en Tolbert.

Bij de Postwagen kan men deelnemen aan het ‘Mega Horror Event’. Dit bestaat uit een wandeling met een groepje van maximaal 5 personen. De route duurt zo’n 75 minuten en gaat langs meerdere zones; een autokerkhof, slagerij, mortuarium en een bos. In totaal werken er zo’n 40 scare actors aan mee die mensen tijdens de route de stuipen op het lijf jagen. Mensen die de route gelopen hebben vonden het serieus spannend, sommige mensen zijn vroegtijdig gestopt omdat ze het de eng vonden.

Het Mega Horror Event is vanwege de grote aanloop verdeeld over 4 avonden, op 28 oktober; 29 oktober, 4 november en 5 november. Alle avonden zijn volgeboekt en in totaal zullen zo’n 1700 mensen de spooktocht (proberen) te lopen.

Halloween Carwash Leek
Zaterdagavond is Carwash Leek aan de Euroweg omgebouwd tot een echte Halloween Carwash. Het personeel van liet vooraf weten dat ze het dit jaar nog groter en spannender dan vorig jaar zouden maken. Zaterdag 29 oktober van 18:00 tot 21:00 kon iedereen die durft zijn auto komen (laten) wassen. Bij aankomst werden de automobilisten ontvangen door enge figuren en verdween de auto later met inzittenden in de mistige en spookachtige Carwash. Onderweg kwam men enkele horror figuren tegen die mensen in de voertuigen enorm lieten schrikken.

Naast het laten schrikken met enge maskers en kettingzagen klommen sommige griezels zelfs bij de mensen in de auto. Carwash Leek kijkt terug op een zeer geslaagde Halloween avond!

Foto’s/video: Sven Loer & Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

   
Back to top button