Kleindierenshow PKV ’t Hollandertje bestaat 80 jaar

Leek – Na 2 jaar lang geen show te hebben gehad door zowel de Corona epidemie als de momenteel nog heersende Vogelgriep kon ’t Hollandertje op 5 November eindelijk weer een show organiseren, de vereniging bestaat dit jaar 80 jaar en dat is terug te zien in het aantal inzendingen.

Helaas door de nog heersende vogelgriep konden hier alleen konijnen worden tentoongesteld én gekeurd door 2 zeer kundige keurmeesters. In totaal waren er zaterdag bij “Otter Diercompleet” vanaf 9:00 tot ca. 15:30 maar liefst 96 konijnen te zien én werden deze ook gekeurd.

Keuring
Deze keuring was voor publiek toegankelijk en met name zo leuk omdat er zoveel verschillende rassen te zien waren, kent u bijvoorbeeld: Het Hollandertje met zijn prachtige Hollander-tekening? Of het Rex konijn? Die met zijn super zachte beharing echt heerlijk aanvoelt?

   .
Back to top button