Eerste wedstrijden voor turnsters van Tiga Leek

Koudum – Zaterdag waren de jongste turnsters van Tiga Leek voor de eerste wedstrijden in Koudum. Eline begon de wedstrijd. Na een val over de plankoline liet ze daarna 2 mooie sprongen zien. Na een foutje op balk herpakte ze zich goed en deed de vloer en brug erg netjes. Ze werkte enorm netjes en kon daardoor deze foutjes goed veroorloven. Ze ontving een zilveren medaille en werd 6e.

Julia en Anna Lynn mochten een wedstrijd daarna. Ze begonnen met een mooie stabiele balk. Op vloer was er een foutje op vloer bij Julia maar dat hervatte ze heel netjes. Anna lynn had even wat zenuwen maar dit kwam helemaal goed. Brug en sprong waren erg mooi. Julia scoorde zelfs een 9,9 op sprong. Ze ontvingen alle twee een gouden medaille en Julia werd 3e en Anna Lynn werd 2e. Ze hebben zich allemaal knap geplaatst voor de halve finale.

3e en 4e divisie
Zondag waren de district wedstrijden voor de 3e en 4e divisie. Iris begon de wedstrijd. Ze turnde een goede wedstrijd. Af en toe nog wat zenuwen en op brug nog wat extra aandachtspuntjes. Op balk werd de 2e score gehaald, heel knap! Een goede eerste wedstrijd waar we zeker van kunnen leren maar ook erg trots op kunnen zijn.

Goed herpakt
Laura mocht in de laatste wedstrijd. Na een moeilijke start op vloer herpakte ze zich goed op brug en sprong. Waar ze netjes turnde en goede scores neerzette. Met een wisselende oefening op balk sloot ze de wedstrijd af. Leerpuntjes voor de volgende keer maar ook tevreden over de goede dingen!

Back to top button