Bijeenkomst voor maatschappelijke organisaties in het Westerkwartier over het ‘Boeien, binden en behouden van vrijwilligers’

Westerkwartier – Op donderdagavond 8 december organiseert (Vrijwilligers Informatie Punt) VIP Westerkwartier in samenwerking met CMO STAMM een inspiratiesessie. Deze inspiratiesessie is bedoelt voor maatschappelijke organisaties en gaat over het ‘Boeien, binden en behouden van vrijwilligers’ en zal worden gehouden bij het MFA Grootegast. Adres: Provincialeweg 141 te Doezum.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd omdat VIP Westerkwartier merkt dat maatschappelijke organisaties moeilijk vrijwilligers kunnen vinden en daardoor hun dagelijks werk wordt bemoeilijkt. Hoe zorg je als organisaties dat je die vrijwilligers in deze krappe markt toch vindt en belangrijker misschien nog: hoe zorg je dat ze gebonden blijven aan je organisatie?

Marike Broekema en Maud Diemer van CMO STAMM zullen dit onderwerp op een interactieve manier met jullie bespreken. Het programma van deze avond is als volgt:

19:30 – 20:00 uur: Inloop met koffie/thee
20:00 – 21:00 uur: Inspiratiesessie
21:00 – 21:30 uur: Napraten en netwerken

Deze avond is kosteloos. Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 14 november inschrijven voor deze avond via www.vipwesterkwartier.nl/inspiratiesessie

   
Back to top button