Jannes, Snollebollekes en meer tijdens Hollands Meezingfeest zaterdag 26 november in Leek

Leek – Heerlijk (vals) meezingen, samen biertjes drinken en beuken op de beste feesthits? Dat kan allemaal tijdens het Hollands Meezingfeest op zaterdag 26 november in Sportcentrum Leek. En met wie kun je dat nou beter vieren dan met o.a. Jannes, Snollebollekes en Henk Dissel?

Het specifieke geluid van Jannes kennen zijn fans maar al te goed. Lekker mee te zingen, uit het leven gegrepen, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in verrassende muzikale stijlen. Inmiddels heeft Jannes ruim 500.000 cd’s verkocht, goud en platina behaald, meerdere grote hits gescoord en vele muziekprijzen gewonnen.

Van links naar rechts
Snollebollekes is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot populairste feestact van Nederland. Van dorpsplein tot Ziggo Dome van festival tot koeienstal. Snollebollekes werd de eerste feestact ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht.

Met zijn tot de nok gevulde tourschema en een constante productie van top-100 singles mocht Henk Dissel in 2014 de BUMA NL Award voor het ‘Grootste Talent’ ontvangen. De singels ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent inmiddels iedereen.

Tickets
Het belooft een feestelijke avond te worden met heerlijke meezingers en te gekke feestacts. De deuren gaan om 19:00 uur open. Bestel nu je tickets via vanplan.nl, zet 26 november in je agenda en beleef gegarandeerd een gezellig avond. Dit wil je zeker niet missen!

   .
Back to top button