Feestelijk ontvangst voor sinterklaas en pieten in Tolbert

Tolbert – Sinterklaas en zijn pieten zijn zaterdagmiddag 19 november feestelijk ontvangen nabij de Holm in Tolbert. De kinderen en ouders, die stonden te wachten op het moment dat Sinterklaas aan kwam, zijn eerst vermaakt door de DJ pieten die voor een leuke sfeer en dansende kinderen zorgden.

Hierna kwamen Sint en de andere pieten op een grote brandweerauto van de Bosbrandweer aan in Tolbert. Nadat ze zijn ontvangen zijn Sint en de pieten begeleid door diverse voertuigen tijdens een rondtocht door oud Tolbert waarna ze vervolgens rond 14.30 uur eindigden bij De Postwagen. Hier ging het programma binnen verder. Kortom; een feestelijke middag met veel pepernoten!

Foto’s: Jordi Haverdings & Sven Loer/InfoLeek.nl

 

Back to top button