Pietentocht en pietendisco bij Familiepark Nienoord

Leek – Hoofdpiet ontdekt tot zijn grote schrik dat alle cadeautjes kwijt zijn! Hoe gaat Hoofdpiet dit aan Sinterklaas vertellen? En hoe krijgen alle kinderen hun pakjes op tijd? Dit is één grote chaos.

Help jij mee? Trek dan je laarzen aan, zet je pietenmuts op, doe thuis alvast een goede warming-up en misschien ga jij wel als een gediplomeerde Piet naar huis. Pakjespiet heeft nog een leuke verrassing voor je als je alle cadeautjes hebt gevonden. Een deel van de pietentocht is niet toegankelijk met buggy/kinderwagen. Je kunt de tocht dan afmaken met de quizvragen op je speurtochtformulier. Het is handig om je laarzen aan te doen!

Ook pietendisco
Het Familiepark is geopend van 11-16 uur. Behalve de pietentocht is er ook een pietendisco. Hulppiet zorgt ervoor dat je een ritje op Ozosnel of 1 van zijn vrienden (de paardenbaan) kunt maken en ieder heel uur vanaf 12 uur is hij de machinist op de trein. In het park zijn er pietenoefeningen. Hoe snel kun jij met een cadeautje door de schoorsteen?

Schrijf je in
De Pietentocht is op 19, 20, 26 & 27 november. Schrijf je bij de kassa van het Familiepark in voor een starttijd van de speurtocht bij Regelpiet. Vooraf reserveren is niet mogelijk. Moet je nog even wachten, dan kun je alvast spelen in het park, je pietenoefeningen doen of lekker meedansen.

De Pietentocht is ingegrepen bij je bezoek aan Park Nienoord. Park Nienoord is in de weekenden van november geopend van 11.00 tot 16.00 uur. De entree is €5,95 p.p. vanaf 2 jaar.

Back to top button