Het Foute Feest met Qmusic op zaterdag 3 december in Tolbert

Tolbert – 100% meezing garantie tijdens het Foute feest. Inmiddels is het evenement, dat voor de 10e keer plaatsvindt, niet meer weg te denken uit de Tolbert. Al enkele jaren is het volle bak op de eerste zaterdag van december in de Postwagen.

Een beetje verliehieeeeeefd! Valse kraaien gaan er niet beter van zingen, maar de gezelligheid neemt met 400% toe wanneer de meest foute hits van zolder worden gehaald.

Kom in je Aussi!
Altijd al eens willen weten hoe het is om in een Aussi rond te lopen, compleet met gouden ketting, matje en enorme sportschoenen? Kies je liever voor een te strak felroze jurkje en make up in alle kleuren van de regenboog? Of ben je benieuwd hoe het is om Superman of Winnie de Poeh te zijn? Dan is dit je kans! Maak je klaar voor het meest foute feest van het jaar.

Met Qmusic DJ
Zing mee met je favoriete nummers, haak in en dans! Is het niet meer om aan te horen dan is daar onze DJ D’Light met de allergrootste foute hits die zal worden afgewisseld door de Qmusic DJ. Kom vooraan staan want hij geeft tijdens het foute uur live goodies van Qmusic weg.

Tijd om mee te hakkûh met DJ Paul Elstak en de Party Animals. Of sluit aan bij een polonaise wanneer de Sjonnies uit de boxen knallen met ‘Dans je de hele nacht met mij, als dit een droom is…lalalalalalaaaaaaa!”

Kaartverkoop
Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om je kaarten tijdens de voorverkoop te bemachtigen. Deze zijn voor 12,50 euro te online te bestellen via www.feestintolbert.nl.

Back to top button