Gemeentelijke enquête voor energieproblemen bij maatschappelijke voorzieningen

Westerkwartier – Door de energiecrisis en de bijbehorende hoge tarieven lopen sommige organisaties, sport- verenigingen en buurthuizen het risico dat rekeningen niet meer betaald kunnen worden. De Gemeente Westerkwartier wil maatschappelijke voorzieningen graag helpen bij energieproblemen die ontstaan door deze hoge tarieven.

Om te weten op welke manier de gemeente het beste kan helpen is er een enquête gelanceerd om informatie in te winnen. De korte vragenlijst is gestuurd naar sportclubs, buurt-, dorpshuizen en andere maatschappelijke voorzieningen in de gemeente.

Geen vragenlijst ontvangen
Hebt u de vragenlijst gemist of niet ontvangen? Neem dan contact op met de gemeente via het mailadres: [email protected]. Dan krijg je de vragenlijst dan alsnog toegestuurd.

   .
Back to top button