Start verkoop nieuwe fase De Boomgaard Leek

LEEK – Op een mooie plek in Oostindie, de nieuwe woonwijk van Leek, wordt door Heutink Ontwikkeling en Bouw het project De Boomgaard gerealiseerd.

Na succesvolle voorgaande fasen, waarin al 26 woningen zijn verkocht en gebouwd, start nu de verkoop van de laatste fase.

Deze laatste fase bestaat uit twaalf royale twee onder een kapwoningen met mooie diepe tuinen. De koopsom van de woningen is vanaf € 197.500 vrij op naam. Woningtype Samara, dat in de eerdere fasen zeer succesvol is verkocht, wordt opnieuw aangeboden aan de Kersenboom. Daarnaast wordt aan de Den een nieuw woningtype geïntroduceerd, genaamd Sylveste.

Het ontwerp van de statige Sylveste is geïnspireerd op de landhuizen van weleer. Sylveste heeft een karakteristieke gevel met verdiepingshoge kozijnen, die een mooi uitzicht op de houtsingel bieden en zorgen dat het daglicht overvloedig binnen komt. Een huis met een voorname, statige uitstraling en heerlijk licht en ruim. Bovendien kunt u kiezen uit talrijke indelingsvarianten en opties.

Het nieuwe project wordt gepresenteerd op 20, 21 en 22 november tijdens de beurs NieuwbouwXL in Martiniplaza te Groningen. Informatie over het project is ook te vinden op de projectwebsite www.deboomgaardleek.nl.

   
Back to top button