Voormelding WOZ-woningen 2023 binnenkort op de mat

Westerkwartier – Heeft u een koopwoning en woont u in de gemeente Westerkwartier? Dan ontvangt u binnenkort de voormelding WOZ in de brievenbus. Dit is een bericht van de gemeente met de voorlopige WOZ-waarde van de woning.

Prijsontwikkeling huizenmarkt
In de afgelopen tijd heeft er een enorme prijsontwikkeling plaatsgevonden op de huizenmarkt. Deze ontwikkeling heeft ook gevolgen voor de WOZ-waarde van uw woning. Controleer de gegevens over uw woning goed. Dit is belangrijk, want zo ontvangt u daarna een correcte belastingaanslag. Op deze manier hoopt de gemeente veel bezwaren te voorkomen.

Reageer voor 10 december
Stuur uw opmerkingen over de voormelding WOZ-woningen 2023 voor 10 december naar [email protected]. Vermeld ook uw telefoonnummer.

Meer informatie
Meer informatie vindt u via www.westerkwartier.nl/woz

Back to top button