Flinke Pink 2023: InfoLeek Black Friday ticketactie en bekendmaking eerste namen

Leek – Met nog precies een half jaar te gaan zijn de voorbereidingen voor het Flinke Pink Festival 2023 alweer gestart. De eerste namen zijn bekend en in samenwerking met InfoLeek is er vanaf nu tot uiterlijk zondagavond 27 november 23:59 uur een “Black Friday” kortingsactie op de eerste 250 Early Bird tickets.

Nieuw dit jaar is dat er naast weekendtickets ook avondtickets beschikbaar zijn, hiermee komt de organisatie tegemoet aan een veelgehoorde opmerking van de feestvierders die het festival niet alle dagen bezoeken.

Eerste namen
Flinke Pink wordt in 2023 wederom gehouden op het Evenemententerrein tegenover de Rabobank in Leek in het laatste weekend van mei. De eerste namen zijn inmiddels bekend: Loudar & Sickmode (zaterdagavond) en Freddy Moreira (zondagavond). Ook “The 90’s Are Back DJ team” is in 2023 present en wel op de vrijdagavond. Meer namen worden binnenkort toegevoegd.

Kortingsactie
Alléén dit weekend kunnen onze lezers gebruik maken van een unieke kortingsactie. Bestel je tickets op www.flinkepink.nl en gebruik de actiecode INFOLEEK. Je ontvangt dan 20% korting op alle tickets. Let op, voor deze actie zijn maximaal 250 tickets beschikbaar, op=op.

Back to top button