Pruim Zevenhuizen opent haar deuren tijdens feestweek 2014

ZEVENHUIZEN – Na ruim 6 jaar de deuren gesloten te houden gaat discotheek Pruim in Zevenhuizen dit jaar weer open. Op dit moment wordt de discotheek verbouwd. Het uitgaanscomplex aan het hoofddiep is na 6 jaar stilstand aan renovatie toe.

Dat wordt nu grondig gedaan. Het café aan de voorzijde is totaal weggebroken, en wordt een nieuw café weer gebouwd. Daarnaast wordt ook de entree geheel opgeknapt. Ook van binnen is er veel gemoderniseerd. Tijdens de feestweek van 2014 zal een aantal zalen weer geopend zijn en komt ook de feesttent op het parkeerterrein weer terug, aldus Lauwe Pruim.

Lauwe Pruim, met jaren lange ervaring in de horeca in Zevenhuizen zal de bedrijfsleider worden. Wie de eigenaar van de discotheek is en wie de verbouwing betaald, wordt nog niet bekend gemaakt. “De discotheek gaat weer open maar er moet met de huidige eigenaar nog veel zaken besproken worden”, zo zegt Lauwe Pruim. Zo wordt nog gekeken welke thema-avonden er gehouden gaan worden. Ook moet nog een besluit vallen of alle area’s terug komen in de vorm zoals dat jaren geleden ook het geval was.

Zeker is dat Pruim Zevenhuizen weer een uitgaansgelegenheid wordt, waarbij zeker de sfeer van vroeger weer de proven zal zijn. In de jaren 90 bezochten wekelijks duizenden jongeren de discotheek. Nu de deuren dan toch eindelijk weer lijken open tegaan, zal dit voor velen een beetje jeugdsentiment zijn. Of het weer net zo wordt als vroeger is afwachten. In de horeca is de laatste jaren veel veranderd, waarbij het vraag is of het publiek weer zo massaal naar Zevenhuizen komen.

Foto’s: Jan Beets Westnieuws.nl

Back to top button