Foute Feest Tolbert extra feestelijk en een volle zaal! (Foto’s)

Tolbert – Het Foute Feest Tolbert, zaterdagavond in de Postwagen, blijft onverminderd populair. Een kleine 800 feestvierders wisten de weg naar het Tolberter horecacentrum te vinden voor een extra feestelijk fout feestje dankzij de overwinning van Oranje.

Ook mooi, velen waren weer erg bijzonder mooi uitgedost met de foutste kleding die je maar kunt verzinnen. DJ’s DLight en Martijn Kolkman die het Foute Uur van QMusic voor zijn rekening nam draaiden een avond waar nog lang over nagepraat zal worden.

Ook in 2023 staat de eerste zaterdag van december weer gepland voor het Foute Feest in Tolbert. Overigens hoef je niet zo lang te wachten tot het volgende feest in Tolbert. Over 3 weken, op eerste kerstdag, zondag 25 december, staat MEGA90’s on Tour op het programma. Kaarten daarvoor zijn inmiddels te bestellen op www.feestintolbert.nl.

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button