Fitness zomeractie bij Sportcentrum Leek

LEEK – De zomer komt eraan! En dit betekent naast lekker BBQ feestjes, zon, terrasjes en vakantie ook dat de zomerstop binnenkort begint. Na een paar maanden flink trainen en lekker sporten ligt het even een paar weken stil.

Voor jezelf en vooral voor je lichaam is dit enorm jammer. Je lichaam krijgt geen prikkels meer, waardoor je spierkracht afneemt en je conditie minder wordt. Ook heb je kans dat je door die zomerse hapjes en drankjes een paar kilo aankomt. Daarbij is bewezen dat veel sporters na de zomerstop sneller een blessure oplopen.

Natuurlijk kan je thuis wat sporten of je hardloopschoenen meenemen op vakantie. Maar je kan ook lekker blijven trainen aan kracht en conditie in de fitness! Want wat is er nu lekkerder dan fit en actief starten met een nieuw seizoen in september of oktober?

Daarom hebben we speciaal voor jullie een toffe zomer actie!

3 maanden onbeperkt sporten voor €99 

In de maanden juni, juli en augustus kan je bij ons in Sportcentrum Leek terecht om fit te blijven tijdens de zomerstop. Doe mee aan de groepslessen, doe een power circuitje voor je naar het strand gaat en sleep je vrienden mee om te werken aan dat zomer lichaam!

Kom langs voor meer informatie. Ook kan je bellen of bellen: 0594-512040 / [email protected]

   
Back to top button