Veel gelezen

Vermiste 62-jarige man uit Groningen overleden aangetroffen (Update)

Groningen/Regio – Update 17:00 uur: Dinsdagmiddag is de vermiste 62-jarige man uit Groningen overleden aangetroffen. De politie gaat op dit moment niet uit van een misdrijf. De politie heeft zijn foto’s verwijderd en vragen iedereen die zijn beelden gedeeld heeft dit ook te doen.

De 62-jarige ‘Redactie: naam verwijderd vanwege privacy’ is sinds 1 januari 2023 vermist uit Groningen. Hij is op die dag rond 12:00 uur ’s middags voor het laatst gezien bij een supermarkt aan het Gedempte Zuiderdiep. ‘Redactie: naam verwijderd vanwege privacy’ droeg op dat moment een donkerblauwe duffelcoat jas met capuchon (ook wel houtje-touwtje-jas genoemd), een donkere broek en een groen petje. De politie in Groningen maakt zich zorgen om het welzijn van ‘Redactie: naam verwijderd vanwege privacy’.

Redactie: naam verwijderd vanwege privacy’ heeft zondag rond het middaguur nog een klein bedrag gepind aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Daarna is hij mogelijk nog aan de Rademarkt geweest.

In Groningen of daarbuiten
De politie laat weten; “Op dit moment weten we niet waar ‘Redactie: naam verwijderd vanwege privacy’ zich bevindt. Dat kan in de stad Groningen zijn, maar we sluiten ook niet uit dat hij elders in het Noorden of zelfs daarbuiten verblijft. Voor zover we weten heeft hij op dit moment geen telefoon of bankpassen bij zich.”

Informatie of vragen
Mogelijk heeft iemand ‘Redactie: naam verwijderd vanwege privacy’ gezien vanaf het moment dat hij heeft gepind aan het Gedempte Zuiderdiep. Laat het de politie dan weten. Heeft u andere informatie over deze vermissing? Neem dan ook contact op met de politie. U kunt bellen met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Ook kunt u hier een online tipformulier invullen. Wilt u uw informatie anoniem delen? Bel dan 0800-7000.

   
Back to top button