Goede start voor C-lijn teams van Adonis

BEETSTERZWAAG/LEEK – Zaterdag 1 februari 2014 vond de eerste plaatsingswedstrijd voor de C lijn teams plaats. Dit werd gehouden in de sporthal van Beesterzwaag. Op deze ochtend kwamen er twee teams uit namens Adonis Drachten en één team kwam uit namens Adonis Leek.

Het team Rosanne Smaling, Lisa van der Weele  en Caren van der Velden (Drachten) liet twee strakke oefeningen zien en behaalde hier mee de eerste plaats met 52,300 punten. Het team Lucia Pool, Elsien Zijlstra en Roos Jonkman (Leek) liet een strakke balans oefening zien maar maakte helaas een foutje bij hun tempo oefening waarbij ze uiteindelijk op de 11e plaats kwamen met 48,550 punten.

Doordat het acrotrio Riëtte Sikkema, Ilse Bakker en Lisanne Feenstra pas een week bij elkaar zijn was het voor hen niet mogelijk om deel te nemen aan de wedstrijd.

Op de foto de beide in actie gekomen teams van Adonis.

Back to top button