Veel gelezen

Slachtoffer bedrijfsongeval Tolbert is aan verwondingen overleden (Update)

Tolbert – Update 16:45 uur: De arbeidsinspectie heeft inmiddels laten weten dat het slachtoffer van het bedrijfsongeval in Tolbert aan zijn verwondingen is overleden.

Maandagmorgen omstreeks kwart over elf zijn de hulpdiensten waaronder brandweer, politie en meerdere ambulances opgeroepen voor een bedrijfsongeval bij Montapanel Werkbladen aan de Feithsweg in Tolbert.

Vanwege de ernst van de situatie is ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter vanaf vliegveld Eelde ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld en later met spoed naar het ziekenhuis gebracht onder begeleiding van de trauma-arts. Bij het bedrijf wordt onder andere gewerkt met keukenbladen. Direct na het ongeval zijn de werkzaamheden binnen het bedrijf stilgelegd. De forensische opsporing van de politie zal nader onderzoek doen naar de toedracht van het incident.

Foto’s: Romke Notenbomer/112Marum.nl

   
Back to top button