Vrijwilligers van de Gaveborg zamelen geld in voor speeltuin in Oostwold

Help jij ook mee?

Oostwold – De Gaveborg zet zich in om de leefbaarheid, vitaliteit en sociale samenhang in Oostwold te bevorderen. Daarom zijn zij een ‘optrommelactie’ begonnen en daaruit kwam heel vaak naar voren dat er een speeltuin gemist wordt. Via GoFundMe vragen ze om financiële steun.

Om het hele park te realiseren hebben ze 75.000 euro nodig. De speeltuin zal in het parkje geplaatst worden aan de Polderweg. Als niet het volledige bedrag wordt opgehaald zullen ze een deel van het park realiseren. Er zal hierbij rekening worden gehouden met uitdaging en speelplezier voor de leeftijden van 4 t/m 14 jaar. Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/pdd9/help-oostwold-aan-een-gave-speeltuin

   
Back to top button