8e classic motoren & bromfietsbeurs 4 en 5 maart in Leek

Leek – Het is bijna weer zover op zaterdag 4 en zondag 5 maart a.s. is er in twee hallen van Sportcentrum Leek de 8e Classic motor & bromfietsbeurs. En er valt weer veel te zien en te genieten. Mooie collecties motoren en bromfietsen van diverse clubs van begin vorige eeuw tot en met de eind jaren ’90 zijn op de beurs te bewonderen. Aanwezig o.a. de JAWA club, Klassieke Japanse motorenclub, Veteranen motoren club, HAV met mooie collecties. Nieuw dit jaar de Stichting jubileum Solex Nederland. De Solex bestaat dit jaar 75 jaar. Ook particuliere bezitters van twee of driewielers laten hun motoren en bromfietsen zien op de beurs.

Veel standhouders met onderdelen, documentatie, gereedschap, miniaturen en van alles en nog wat hebben zich ingeschreven. Ook veel nieuwe standhouders komen naar Leek. En natuurlijk ontbreken de Retrospullen uit de jaren ’50 en ’60 niet.

Deelnemers gezocht
Voor zowel particulieren, handelaren en clubs is er nog plaats op deze beurs. Deelname is gratis. Voor de verkoop of showen van bromfietsen, scooters, motoren, onderdelen en alles wat daar bij hoort kan op de beurs aangeboden worden. Uiteraard wel even van te voren inschrijven om een plaats te reserveren.

Deze editie ook occasions motoren, scooters e.d. voor verkoop (leeftijd onbelangrijk). De openingstijden zijn op zaterdag 4 en zondag 5 maart van 09:00 tot 17:00 uur.

Voor alle informatie en inschrijving betreffende de 8e Classic motor & bromfietsbeurs bezoek de website www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl Voor informatie kunt u terecht: per mail [email protected] of telefonisch 06-10568935 Anton Rosema.

   
Back to top button