Inbraken in woningen Oldekerk en Oldehove, politie zoekt getuigen

Oldekerk/Oldehove – Op 3 februari 2024 is er ingebroken in woningen in Oldekerk en Oldehove.

In Oldekerk, aan de Bennemaheerd is tussen 15:00 uur en 23:30 uur ingebroken in een woning. Men heeft een bovenlicht geforceerd en is op die manier in de woning gekomen. Binnen heeft men de kledingkasten en nachtkastjes doorzocht. Er zijn sieraden weggenomen.

In Oldehoven, aan De Omloop, is ingebroken in twee woningen. Dit is waarschijnlijk tussen 19:00 uur en 00:00 uur gebeurd. Hier is een raam geforceerd om zo binnen te komen. Ook hier zijn de kledingkasten en nachtkastjes doorzocht. Hier heeft men ook gouden sieraden gevonden en deze weggenomen.

Vooral gouden sieraden
De politie ziet bij woninginbraken dat men uit is op gouden sieraden. Zorg er dus voor dat u dit zo min mogelijk in huis heeft. Als u het wel thuis heeft, zorg er dan voor dat u het in een verankerde kluis heeft of in ieder geval niet op een plek waar inbrekers makkelijk bij kunnen.

Informatie?
Heeft u informatie over de inbraken of heeft u verdachte dingen gezien op de genoemde locaties en tijdstippen, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld het via meldmisdaadanoniem.

   
Back to top button