Inbraak in Doezum en poging inbraak in Grootegast; politie vraagt getuigen zich te melden

Doezum/Grootegast – Tussen zondag 22 januari 22:00 uur en maandag 23 januari 2023 8:00 uur is er ingebroken in een bedrijf aan de Provincialeweg in Doezum. Er is een raam uit het kozijn gehaald en zo is men naar binnen gegaan. Er is tot nu duidelijk dat er contant geld is weggenomen.

Poging inbraak Grootegast
Op zaterdag 21 januari 2023 tussen 18:00 uur en 18:30 uur is er gepoogd in te breken in een woning aan de Hoofdstraat te Grootegast.

Men heeft geprobeerd om via een raam naar binnen te komen. Mogelijk heeft iemand iets gezien of gehoord wat met deze poging inbraak te maken kan hebben.

Heeft u iets gezien?
Het kan ook zijn dat iemand een camera of videodeurbel heeft, waar mogelijk iets op staat van bovenstaande inbraak/pogingen. Mocht dit zo zijn dan kunt u dat doorgeven via 0900-8844. Anoniem melden mag natuurlijk ook via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.

   
Back to top button