Tiga turnsters presteren goed op eerste wedstrijd van het seizoen

Leek – Zaterdag 21 januari hadden Tiga turnsters Amber Bergsma, Moniek Meulenbelt en Mirthe Ybema hun eerste wedstrijd van het seizoen in niveau G. Als team hadden ze helaas maar 3 leden in plaats van 5, terwijl er 3 scores tellen van het team.

Amber begon haar wedstrijd met een erg stabiele en nette brug, balk en vloer. Sprong vind ze spannend, maar desondanks heeft ze een mooie derde plaats behaald. Moniek begon haar wedstrijd goed op brug, helaas moest ze op balk het toestel vroegtijdig verlaten. Door een stabiele en sterke vloer en sprong heeft ze een mooie tweede plaats behaald. Mirthe begon erg sterk op brug met een goede score, helaas gingen balk en vloer iets minder. Gelukkig wist ze de vijfde plaats te behouden door een sterke sprong te laten zien.

Back to top button