Ongeval tussen fietser en brommobiel op kruising Waezenburglaan, Nijenoertweg in Leek

Leek – Omstreeks twintig over twaalf op woensdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Waezenburglaan met de Nijenoertweg in Leek.

De brommobiel bestuurder die in de richting van het centrum reed, heeft op de kruising een fietser over het hoofd gezien met een aanrijding als gevolg. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren hebben het slachtoffer eerste hulp geboden.

Een motorrijder van de politie en een ambulance kwamen met gepaste spoed ter plaatste. Het slachtoffer is gecontroleerd op letsel door het ambulance personeel. Of het slachtoffer mee moest met de ambulance is niet bekend. De bestuurder van de brommobiel mankeerde niks en is met de schrik vrij gekomen.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

 

Back to top button