Sport- en Beweegdag Op Maat bij TC Nienoord

LEEK – Zaterdag 27 februari vindt er tussen 10.00 en 14.30 uur een sport- en beweegdag  plaats in sportcentrum de Hullen te Roden.

Iedereen met een verstandelijke en/ of lichamelijke beperking is welkom om deel te nemen aan verschillende clinics als tennis, judo, zwemmen, fitness, rolstoelbasketbal, dansen en voetbal. De sporten en beweegactiviteiten die beoefend kunnen worden duren 35 minuten met een wisseltijd van 10 minuten. Wil je meedoen of komen kijken laat dit dan even weten via [email protected]

Na 14.30 uur speelt het Nederlands dames rolstoelbasketbalteam een wedstrijd  tegen een samengesteld Noordelijke team van rolstoelbasketballers. De dames zijn zich aan het voorbereiden op de Paralympische spelen in Rio. We vragen Iedereen om  te komen kijken naar dit spektakel.

De sportdag  wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren nl:

Het Fonds Gehandicaptensport Nederland, de Dirk Kuyt Foundation,  de Gemeente Noordenveld  en Leek, Stichting Unive/Fedoz en de Noordenveldse uitdaging. De werkgroep Op maat die de sportdag organiseert is samengesteld uit de verenigingen Chi-do Roden, G-voetbal ONR, GSV Roden, Flotar Roden, Dijkmansport, Flyingred en TC. Nienoord.

   
Back to top button