Volgeboekte vlooienmarkt op zondag 29 januari in Leek

Leek – Op 29 januari staat er weer een vlooienmarkt gepland in Sportcentrum Leek. Voor een entreeprijs van €3,00 kunnen bezoekers (kinderen t/m 12 jaar gratis) van 09:30 tot 16:00 uur de meest unieke en verrassende goederen kopen.

De eerste vlooienmarkt van het nieuwe jaar is volgeboekt met kraamhouders en belooft daarom weer een leuke markt te worden waar men heerlijk rond kan sneupen. Kom genieten van de sfeer en laat je verrassen door het aanbod. Op de veel bezochte vlooienmarkt kun je ongedwongen rondstruinen langs allerlei verschillende kramen. Wie weet vind je net dat ene item waar je al tijden naar op zoek bent.

Bowling ook geopend
Om van het bezoek aan de vlooienmarkt een compleet dagje uit te maken, zal ook het Bowlingcentrum geopend zijn. Zo kan men de vlooienmarkt combineren met een sportief uitje. Banen kunnen gereserveerd worden door te bellen naar 0594 512 040.

Dus ben je op zoek naar iets voor in je huis, wil je een leuk vintage kledingstuk scoren of je verzameling compleet maken? Kom dan 29 januari naar de vlooienmarkt in Sportcentrum Leek voor een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

   
Back to top button