Voertuig in tegengestelde richting tot stilstand bij ongeval op de A7 ter hoogte van Tolbert

Tolbert – Op zaterdag 28 januari heeft er rond 20:00uur een ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg A7 ter hoogte van Tolbert.

Rond 20:00uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de A7 bij hectometerpaal 181.7 ter hoogte van Tolbert. Bij het ongeval zijn twee voertuigen betrokken geraakt waarvan één in tegengestelde richting tot stilstand is gekomen in de middenberm. Door het ongeval was de linker rijstrook tussen Niebert en Tolbert enige tijd afgesloten geweest, hierdoor is er een kleine file ontstaan. Omdat het voertuig die in tegengestelde richting stond naar de vluchtstrook moest is de snelweg voor korte tijd helemaal afgesloten geweest door de politie.

De twee betrokken voertuigen zijn door het ongeval dermate beschadigd geraakt en zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. Of er gewonden zijn gevallen bij het ongeval is onbekend. Inmiddels is de hele snelweg weer open voor het verkeer.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl

Back to top button