Een spannende wedstrijd voor KVW’22 voor belangrijke punten

Leek – Op zaterdag 28 januari moest KVW’22 het opnemen tegen Ritola in de Topsorthal in Leek. Om 20:00 floot de scheidsrechter de wedstrijd in. In het begin van de eerste helft ging het gelijk op. Op een gegeven moment wist KVW’22 de korf goed te vinden en wisten een gaatje te maken van vier punten. Helaas kon KVW’22 deze voorsprong niet lang volhouden.

Ritola maakte in de laatste minuten van de eerste helft deze achterstand weer goed en kwamen op 3 punten voorsprong. De Ruststand was uiteindelijk 11-14. De taak voor KVW’22 om in de tweede helft weer aan te haken bij Ritola. KVW’22 kwam de tweede helft goed in de wedstrijd en wisten er weer een gelijke stand van te maken. Helaas kon KVW’22 de winst niet naar zich toe trekken en verloren uiteindelijk met een stand van 21-25.

Volgende week zaterdag speelt KVW’22 1 tegen Juventa 1 in Hardenberg om 18:30 uur.