Pinksterfestival ook dit jaar in het bos in Leek! Organisatie; “Heb je wensen of ideeën, laat het weten!”

Leek – Dit jaar wordt er weer een Pinksterfestival georganiseerd bij Podium Nienoord Leek. Het feest zal voor iedereen gratis toegankelijk zijn, waardoor het een echte dorpsbeleving wordt.

De organisatie is hard aan het werk om artiesten te boeken en een onvergetelijk feest op te zetten. Zij nodigen iedereen uit om hun wensen te uiten maar vooral om gezellig langs te komen in het bos. Tot 2017 werd bij het podium Flinke Pink georganiseerd totdat de organisatie in 2018 noodgedwongen op zoek moest naar een andere locatie vanwege broedende ooievaars. De nieuwe locatie is sindsdien het Evenemententerrein tegenover de Rabobank in Leek. Daar wordt ook dit jaar Flinke Pink 2023 georganiseerd.

Prachtige omgeving
Pinksterfestival Leek in het bos biedt een unieke ervaring in een uitnodigende sfeer. Met verlichte bomen en een prachtige omgeving is het een bijzonder moment om samen te vieren. De organisatie laat weten; “Het belooft een onvergetelijke belevenis te worden. Wees erbij en maak samen met ons nog meer geschiedenis in het bos. Een stukje nostalgie in een nieuw jasje.”

Back to top button