Oud en nieuw-feest in Sportcentrum Leek toe aan jubileumeditie

LEEK – Ook tijdens de naderende jaarwisseling zal Sportcentrum Leek weer het decor vormen voor een spetterend eindejaarsfeest.

En druk zal het zeker worden, want in het Zuidelijk Westerkwartier – maar ook ver daarbuiten – weet men inmiddels wel waar nieuwe jaar het beste kan worden ingeluid. Het oud en nieuw-feest in Sportcentrum Leek is bovendien alweer toe aan de 25ste editie, reden voor een extra feestje.

Al sinds 1991 kan oud en nieuw worden gevierd in Sportcentrum Leek en daar maken vele mensen dankbaar gebruik van. Duizenden feestgangers weten de evenementenhal ieder jaar weer te vinden en deze locatie is dan ook uitgegroeid tot dé plek om de nieuwjaarswensen over te brengen aan familie, vrienden en goede bekenden. De organisatie achter het jaarlijkse oud en nieuw-feest is er vooral heel erg trots op dat het feest geen leeftijdsgebonden grenzen kent, want jong en oud is altijd vertegenwoordigd in Sportcentrum Leek. Dat het oud en nieuw-feest tijdens de komende jaarwisseling al een kwart eeuw bestaat, zorgt ervoor dat deze editie van het feest een speciaal tintje krijgt.

Invulling

Sportcentrum Leek is achter de schermen al druk bezig met de invulling van het 25ste oud en nieuw-feest. De zaal zal, zoals men gewend is, weer feestelijk worden aangekleed en een fraaie lichtshow zal ervoor zorgen dat de feestnummers nóg beter uit de verf komen. De muziek zal worden gedraaid door DJ Olaf, die als geen ander weet met welke hits het nieuwe jaar moet worden ingeluid. Wie dit feestje wil meevieren, zal zich echter wel aan enkele huisregels dienen te houden. Zo is de garderobe verplicht en is het meebrengen van eigen alcoholische drankjes en vuurwerk verboden. Daarop zal dan ook streng worden gecontroleerd. Ook het meebrengen van een ID-bewijs is geen overbodige luxe, aangezien er geen alcohol aan personen onder de 18 jaar zal worden geschonken. Bij de garderobe zijn daarom polsbandjes te verkrijgen met leeftijdsaanduiding, waarna men probleemloos het nieuwe jaar kan gaan vieren.

Parkeren

De toegang tot het 25ste oud en nieuw-feest in Sportcentrum Leek is voor iedereen gratis. Het feest gaat van start om 00.30 uur en gaat door tot in de vroege uurtjes. Om 06.00 uur gaan de lichten weer aan en zit het feest erop. Voor de BOB’s onder de feestgangers is het handig om te weten dat er kosteloos geparkeerd kan worden op het parkeerterrein van Sportcentrum Leek. Op datzelfde terrein zijn ook taxistandplaatsen gecreëerd, zodat iedereen na afloop van het oud en nieuw-feest weer veilig huiswaarts kan keren.

   
Back to top button