Niels en Dick van Vicini Leek de hele dag in actie om geld in te zamelen na aardbeving Turkije; kom je ook koffie drinken? (Update)

Inzamelingsactie voor GIRO555

Leek – Update 21.50 uur: De inzamelingsactie bij Vincini is vandaag rond 18.00 uur afgelopen. Inmiddels is bekend dat er totaal €1637,71 opgehaald is. Iedereen wordt bedankt voor het komen koffie drinken en/of doneren.

Niels en Dick, eigenaren van Vicini in in de Liekeblom in Leek, slaan vandaag de handen inéén om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije. Dit gaat samen met de landelijke actiedag op Radio en Televisie waar veel BN’ers aan meewerken.

De dag startte woensdagmorgen om 06.00 uur live in de uitzending bij Mattie & Marieke op Q-Music waar een aftrap werd gedaan.

Hele dag open
Het restaurant is vandaag vanaf 06.30 uur geopend voor koffie (to go) en ontbijt. Dus kom vooral ook langs voor je naar je werk toe gaat! Voor iedere genuttigde consumptie (de hele dag) doneren Niels en Dick €1,-. Een extra donatie is meer dan welkom. Dit kan in de donatiepot bij de kassa. Aan het einde van de dag zullen ze het volledige bedrag overmaken naar Giro 555.

Live-uitzending RTV Noord
Vanaf 10.00 uur zullen Babette en Maartje van RTV Noord Niels en Dick komen helpen in het restaurant om zoveel mogelijk geld op te halen. Zet jij ze ook aan het werk? Van 10.00 tot 13.00 uur wordt er live televisie uitgezonden vanuit het restaurant.

Heb jij ergens tijd tussen 06.30 en 18.00 uur? Kom dan langs bij Vicini en drink een kopje koffie voor het goede doel! Alleen samen kunnen we zoveel mogelijk slachtoffers helpen in deze vreselijke tijd. De heren hebben met andere acties in de afgelopen week inmiddels al €887,16 opgehaald.

   
Back to top button