Theatervoorstelling van theatergroep “Heisa” in Punt 1

LEEK – In de herfstvakantie is er elke dag iets speciaals te doen voor basisschoolkinderen vanaf 6 jaar. Er is eigenlijk nooit niks te doen. In Punt 1, Rodenburghal en jeugdpark Nienoord moet je zijn. Let op de flyer die je op school uitgedeeld krijgt, daar staat alles op.

Vrijdag 17 oktober is er o.a. een leuke familie theatervoorstelling van de theatergroep  “Heisa” in de theaterzaal van Punt 1. Inloop is vanaf 13.30 uur en het begint om 14.00 uur. De voorstelling is geschikt voor  jong en oud vanaf 6 jaar. Na afloop is er een glaasje ranja en is het Punt 1 winkeltje open. Entree € 5,00 p.p. de volwassenen krijgen na afloop gratis een koffie/ thee en jullie ranja.

 

De voorstelling:

In Heisa’s eerste voorstelling, Blijf!, ging het over vroeger, over afscheid, over herinneringen. Logisch dat de dames zich voor hun tweede voorstelling Daar! vragen gingen stellen over later. Over groter worden. Over groeien. Over weten wat je worden wilt. Of niet.

In Daar! duiken Flip en Fiep op in een wonderlijke wereld. Fiep geniet van alles wat daar nieuw is, Flip wil het liefste meteen terug naar huis. Want nieuw is eng. Of is nieuw juist spannend?

Flip en Fiep maken af en toe plaats voor twee dames die heel nodig even moeten ontspannen. En voor een team van onderzoekers. Onderzoekers die onderzoek doen. Naar belangrijke dingen. Maar of dat Flip en Fiep verder helpt?

Daar!  is een muzikale, stuiterende sketchvoorstelling voor iedereen vanaf  6  jaar die nog moet groeien. Of alweer aan het krimpen is. Teksten  en speelsters zijn  Saskia Broertjes en Herien Koning.

   
Back to top button