Zondag 26 februari Muziek op de Borg met het ensemble Pot, Baumgarten en Van Astenrode

Leek – In de concertreeks “ Muziek op De Borg “ verzorgt het ensemble Pot, Baumgarten en Van Astenrode op zondag 26 februari een concert van 14.30u tot 16.30u in kasteel Nienoord Leek. De “trekzak” staat centraal in het concert voor zondag 26 februari in kasteel Nienoord.

Bij het instrument “trekzak” denkt men veelal aan kermis, piratenfestival of zelfs aan carnaval. Maar de trekzak, ook wel diatonische accordeon genoemd, leent zich misschien nog wel meer voor andere muziekstijlen. Zeker wanneer het instrument bespeeld wordt door Peter Pot die algemeen beschouwd wordt als één van de beste trekzakspelers. Voeg daarbij uitstekend slagwerk door René van Astenrode en de diepe contrabas van Philip Baumgarten en u begrijpt dat het een bijzonder concert wordt dat u niet wilt missen aanstaande zondag.

Het ensemble Pot, Baumgarten en Van Astenrode speelt een swingende cross-over van volksmuziek en jazz. De muziek van het trio kenmerkt zich door prachtige melodieën en heerlijke ritmes. Nadere informatie over het trio kunt u vinden op www.baumgarten.nl/pot-baumgarten-van-astenrode.

De ticket prijs bedraagt € 10,00
– U kunt kaarten reserveren door een mail te sturen naar Wim de Haas : [email protected]
– Online kaarten kopen via www.eventree.nl.
– Kaarten in de voorverkoop afhalen bij de receptie van de borg.

Back to top button