Eerste ‘Pizzapassen’ van New York Pizza Leek voor voetbal vereniging TLC Leek

Leek New York Pizza Leek en voetbalvereniging TLC slaan de handen ineen en tonen hoe lokale bedrijven en verenigingen elkaar kunnen versterken.

Sinds vorige week, zijn VV TLC en New York Pizza Leek een samenwerking gestart die zowel de leden van de voetbalclub als de pizzeria ten goede komt. Voor alle leden zijn unieke “pizzapassen” geregeld, waarmee zij 20% korting krijgen op alle pizza’s. Maar dat is nog niet alles: 10% van de orderwaarde van de pizza’s gaat ook nog eens naar de clubkas van vereniging.

Blij met samenwerking
Als de voetballers pizza’s bestellen bij New York Pizza Leek genieten de leden van VV TLC niet alleen van heerlijke pizza met korting, maar geven ze hun club ook een financieel steuntje in de rug. “Als lokaal bedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is om samenwerkingen op te zoeken”, zegt Faramez Ibrahim van New York Pizza Leek. “We zijn blij om de voetbalclub te ondersteunen en tegelijkertijd onze heerlijke pizza’s aan te bieden aan de leden.”

Meer samenwerkingen
VV TLC is blij met de samenwerking. “De pizzapassen bieden niet alleen een geweldige korting op heerlijke pizza’s, maar dragen ook bij aan onze clubkas. En laten we eerlijk zijn, een pizza na een wedstrijd of training is altijd een goed idee.” New York Pizza is van plan om nog meer samenwerkingsverbanden met lokale verenigingen, bedrijven en organisaties op te zetten. Als jouw vereniging, bedrijf of organisatie geïnteresseerd is in een pizzapas of andere samenwerking, neem dan contact op met Faramez van New York Pizza Leek via [email protected].

Back to top button