Veel gelezen

Hulpdiensten groots ingezet na instorting op bouwplaats in woonwijk Oostindie

Leek – De hulpdiensten waaronder politie, twee ambulances, meerdere brandweer eenheden en de traumahelikopter zijn woensdagmorgen even na tien uur opgeroepen voor hulpverlening in woonwijk Oostindie in Leek.

Aan de Hyacint was door onbekende oorzaak een instorting geweest bij een in aanbouw zijnde woning, hierbij is iemand gewond is geraakt. Wat er precies is ingestort is niet bekend. Brandweer Leek, Roden en Drachten met speciale hulpmiddelen, zijn met spoed ter plaatse gekomen om het slachtoffer te helpen. Het ambulancepersoneel heeft samen met het traumateam het slachtoffer behandeld. Deze is vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

De politie zal een onderzoek instellen naar de toedracht van dit incident. Meer informatie is er tot nu toe niet bekend.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl & Evan Kooistra & Niels Holterman ten Hove

   
Back to top button