Grolsch Boerenrock 22 februari in Sportcentrum Leek

LEEK – Nog enige weken en dan is het zover!… Zaterdag 22 februari wordt een onvergetelijke dag voor velen. Mogelijk voor de allerlaatste keer komt Normaal voor een spetterende avond naar Sportcentrum Leek. Ongetwijfeld wordt het weer, net als vorige keren, een knotsgekke avond voor de duizenden enthousiaste rockliefhebbers.

Höken met Normaal, het zal Sportcentrum Leek weer op de grondvesten doen schudden!

Van de door hoofdsponsor Grolsch mogelijk gemaakte verlengde extra voordelige voorverkoop hebben maar liefst ruim 1500 Normaal-fans gebruik gemaakt. De normale voorverkoop loopt nog steeds, via de bekende voorverkoopadressen en de websites, en dagelijks maken tientallen fans hiervan gebruik om deze onvergetelijke  en mogelijk historische avond bij kunnen wonen.

Grandioze line-up
De line-up deze avond klinkt als een klok! Naast het mateloos populaire Normaal is de zeer geliefde volkszanger Jannes present en staan de populaire bands De Hûnekop, Kiek Now Us en The Spitfire(s) garant voor een top omlijstend programma. De Hûnekop, de meest populaire Friese band, laat zelfs voor de fans meerdere touringcars rijden vanuit Friesland zodat zij deze historische avond, met het waarschijnlijk laatste optreden van Normaal in Leek, bij te kunnen wonen.

Speciaal extra arrangement
Sportcentrum Leek biedt vooraf aan de top avond een extra arrangement aan: onbeperkt stamppot eten voor slechts 10,00 Euro per persoon. Dit arrangement leent zich uitstekend voor een extra uitje voor vriendengroepen, familiegroepen, een personeels- en of sportvereniging(en). Het arrangement is mogelijk voor maximaal 300 personen en vol is vol. Belangstellenden dienen vooraf telefonisch te reserveren bij Sportcentrum Leek, telefoon 0594-512040. Het buffet begint om 17.30 uur met aansluitend de top optredens van Normaal, Jannes en de andere drie topbands.

Voorverkoop entreekaarten
In de voorverkoop bedraagt de entree 25,00 Euro. Aan de deur, indien nog voorradig, 30,00 Euro. Entreekaarten zijn te reserveren via www.van-plan.nl of www.sportcentrum leek.nl of tegen contante betaling bij de vele bekende voorverkoopadressen. Voor deelname aan het stamppotbuffet dient men rechtstreeks bij Sportcentrum Leek te reserveren, telefoon 0594-512040. Zie voor alle uitgebreide informatie ook www.grolschboerenrock.nl.

De  directie van Sportcentrum Leek laat weten dat op last van de politie – (artikel 61.B van het RVV: het is niet toegestaan om personen te vervoeren op (boeren)wagens en of aanhangers) –  het niet toegestaan is om met boerenwagens en dergelijke met daarop personen het evenement te bezoeken. Hier wordt door de politie streng op gecontroleerd.

   .
Back to top button