Jaarmarkt Zevenhuizen dit jaar nog groter; niet twee maar één gezamenlijke markt

Zevenhuizen – In het afgelopen jaar 2022 werd na 2 jaren corona afwezigheid voor het eerst weer een jaarmarkt georganiseerd. Door een verschil van inzicht en onder andere tijdsdruk resulteerde erin dat er 2 markten op twee plekken in het dorp opgezet werden.

De organisatoren hebben elkaar opgezocht en de conclusie getrokken dat dit voor het dorp niet het beste was. Dit jaar gaan ze gezamenlijk het evenement organiseren op het MFC terrein. Van 11.00 uur tot 19.00 uur zal er op het MFC terrein een jaarmarkt met maximaal 100 kramen gehouden worden. Daarnaast is er op het terrein een muziekpodium met verschillende artiesten. Dit zal starten rond 13.00 uur en doorgaan tot 23.00 uur.

Schrijf je in
“Schrijf u in voor het gezellige evenement in Zevenhuizen! Als voormalig leukste dorp van Groningen zullen wij er alles aan doen om het weer gezellig te maken met eten ,drinken, muziek en een variatie aan verkoop kramen.” Aldus de organisatie. Hun zeggen dan ook: ‘’Tot ziens op woensdag 16 Augustus’’ De jaarmarkt is onderdeel van de jaarlijkse feestweek, het langste aaneengesloten evenement in de Provincie! Opgave voor de jaarmarkt kan op deze website. Er is parkeergelegenheid in de buurt.

   
Back to top button