De gezelligste vlooienmarkt(en) van het Noorden

LEEK – ‘Zeer sfeervol, heel gezellig en een uitermate breed aanbod en diversiteit aan goederen, dat zijn de kenmerken die de vele honderden bezoekers aan de vlooienmarkt(en) in Sportcentrum Leek laten optekenen. De vlooienmarkt in Sportcentrum Leek kenmerkt zich verder door de ruim 200 standplaatsen gratis aan te bieden.

De standplaatsen worden veelal door particulieren ingenomen hetgeen de diversiteit aan ‘verrassende’ goederen ten goede komt. De vlooienmarkt, op zondag 16 februari van 9.00 tot 16.30 uur, mag zich weer in ruim 200 standhouders verheugen waarmee het Sportcentrum Leek weer tot aan de laatste meter bezet is. Kinderen tot en met 12 jaar genieten gratis toegang. Parkeren is gratis in de directe nabijheid van het sportcentrum.

Tevens kunt u de Olympische Spelen volgen op groot scherm.

Zondag 9 maart organiseert het Sportcentrum Leek een zeer grote tweedehands kleding- en speelgoedbeurs. Er is reeds een overweldigende belangstelling voor deze beurs. Belangstellenden voor een GRATIS standplaats kunnen reserveren via telefoon 0594-512040.

Back to top button