Op 4 maart wordt er weer Dolle Zaterdag gehouden in Leek

Leek Op 4 maart is het tijd voor de Dolle Zaterdag in Leek. Voorheen stond deze dag bekend als de Leek Leegverkoop, maar vanwege de negatieve lading van die titel is er gekozen om van deze dag Dolle Zaterdag te maken.

De Dolle Zaterdag is niet alleen het moment voor kortingen op de wintercollecties en -voorraden, maar ook een uitgelezen kans om kennis te maken met de nieuwe voorjaarscollectie en -trends. Elke ondernemer kan meedoen en op een eigen manier invulling geven aan deze Dolle dag. Dit kan variëren van mode, haartrends, een nieuw menu of biertje tot de nieuwste trends op het gebied van interieur, bloemen, dieren, planten en fietsen.

Wat te doen?
Op de Dam kunnen kinderen hun energie kwijt op het springkussen, terwijl in Winkelcentrum De Liekeblom de creativiteit van kinderen wordt gestimuleerd met schminken en glittertattoos. Tijdens het winkelen in het centrum kunnen bezoekers genieten van diverse muzikale optredens.

   
Back to top button