Topdrukte op de achtste editie van de classic motor- en bromfietsbeurs in Leek

Leek – Veel bezoekers bezochten de 8e editie van de Classic motor- en bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek waar veel was te zien en te beleven.

Clubs en particuliere verzamelaars hadden mooie en exclusieve motoren en bromfietsen opgesteld. En de publieke belangstelling was groot voor de techniek en modellen van de twee en driewielers. Van motoren van meer dan 100 jaar oud tot youngtimers van een jaar of 20 oud. Elk voertuig heeft zijn eigen verhaal.

Bij de verkoopkramen werd goed verkocht aan onderdelen, accessoires en andere snuisterrijen uit het verleden. De organisatie kreeg veel positieve reacties zowel van de bezoekers als van de deelnemers. Het weekend voor de 9e editie van de beurs is dan ook al weer vastgesteld op zaterdag 2 en zondag 3 maart 2024.

   
Back to top button