Voorronde Noord-Nederlands kampioenschap streetdance/showdance

LEEK – In het weekend van vrijdag 7 en zaterdag 8 februari organiseerde sport- en dansschool SDM voor het zevende jaar op rij haar jaarlijkse streetdancewedstrijd in Sportcentrum Leek.

De wedstrijd is inmiddels uitgebreid met een tweede dagdeel voor een deel van haar eigen leden (kinderen onder de 12 jaar), dit vanwege een maximale capaciteit op de zaterdag. De wedstrijd  op 8 februari was de 1e officiële voorronde van de Noord Nederlands Kampioenschappen (NNKS).  Er hebben over beide dagen totaal zo’n 200 teams meegedaan aan deze grootste danscontest van Noord- Nederland. Alle deelnemende teams waren afkomstig van sport- en dansscholen uit de provincies Drenthe, Groningen, Friesland, Flevoland, Overijssel en Noord-Holland. De jury had de zware taak op zich genomen om alle 2.150 dansers in verschillende leeftijdscategorieen en niveau’s  te beoordelen. Er zijn gedurende beide dagen zo’n 3.500 bezoekers geweest.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

Back to top button