Uitjeslocatie Posta7 in Tolbert realiseert uitbreiding; “Meer tafels en activiteiten”

Tolbert – Posta7 is uitgebreid. Daardoor krijgt het ‘indoor terras’ van de populaire bar, lounge en uitjeslocatie er extra tafels bij. Ook zijn er nieuwe activiteiten in aantocht.

Inpasbaar
De ‘activiteitenarena’ in Tolbert had soms nog nauwelijks zitplekken over. Daarom werd gekeken naar een slimme, inpasbare uitbreiding. De nieuwe uitbouw valt aan de buitenkant niet eens op.

Uitbouw in de inham
Die visuele trucage is gerealiseerd dankzij nieuwbouw in de ‘inham’ van het gebouw. Dat gebouw heeft namelijk een U-vorm, die nu minder diep is dan vóór de uitbreiding. Hiervoor werd in een paar dagen tijd de complete pui naar voren geschoven. Het levert Posta7 veel extra meters op.

Formule 1-ervaring en cellen met spellen
De welkome ruimte wordt gebruikt om meer gasten ‘een gezellig plekje’ te kunnen bieden, aldus de eigenaar. Daarnaast zijn er nieuwe uitjes onderweg. Zo kunnen bezoekers straks zelf ervaren hoe het is om in een Formule 1-auto te racen. Verder wordt er een ‘cellen-met-spellen-complex’ opgeleverd.

   
Back to top button