Veel gelezen

Forse vertraging op de A7 tussen Leek en Groningen door sneeuwval

Leek/Groningen – Op de A7 tussen Leek en Groningen is momenteel sprake van forse vertraging door de sneeuwval.

Strooiwagens zijn al de hele morgen op pad om de wegen zo goed mogelijk begaanbaar te maken. Echter door de forse sneeuwval is er toch sprake van een glad wegdek op bepaalde plekken. Het verkeer rijdt hierdoor langzaam, dit zorgt voor vertraging. De ANWB laat weten dat er rond half negen zo’n 13 kilometer langzaam rijdend verkeer is op de A7 van Leek naar Groningen. Dit levert ongeveer 30 minuten vertraging op.

Code geel
Het KNMI heeft voor de provincie Groningen code geel afgegeven vanwege de sneeuwval. Deze waarschuwing is actief van vrijdag 05.00 uur tot zaterdag 11.00 uur.

   
Back to top button