Grand Café Borg Nienoord organiseert 19 maart een bruidsbeurs

Leek – Op zondag 19 maart organiseert Grand Café Borg Nienoord een bruidsbeurs. Van 11:00 uur tot 17:00 uur zullen verschillende standhouders hun producten en diensten tentoonstellen in de Borg, gelegen op landgoed Nienoord in Leek.

De gratis toegankelijke bruidsbeurs biedt aanstaande bruidsparen de mogelijkheid om inspiratie op te doen voor hun bruiloft en kennis te maken met de verschillende standhouders. Zo zijn er stands met bruidsmode, trouwringen, fotografie, taarten en meer. Bezoekers kunnen zich tijdens de bruidsbeurs laten informeren en adviseren door de standhouders en hun producten en diensten uitgebreid bekijken.

Grand Cafe Borg Nienoord is niet alleen een perfecte locatie voor een bruidsbeurs, maar ook voor bruiloften. Tijdens de bruidsbeurs kunnen bezoekers de sfeervolle locatie bekijken en inspiratie opdoen voor de invulling van hun eigen bruiloft. Ben je nou benieuwd naar wat de standhouders allemaal te bieden hebben en of de Borg misschien wel jullie trouw locatie wordt? Dan ben je van harte welkom op de Bruidsbeurs van 19 maart!

   
Back to top button