Feestelijke opening 1energielabel in Leek met onder andere Jannes en Marco Schuitmaker

Leek – Afgelopen donderdag 31 augustus heeft de 24-jarige Joeri Schuiling, directeur van 1energielabel, het verbouwde pand aan de Euroweg officieel geopend. Dit is gedaan in bijzijn van honderden genodigden en uiteraard het voltallige team van 18 collega’s.

1energielabel is een bedrijf dat energielabels afgeeft voor woningen en gebouwen en adviezen geeft voor energiebesparing en verduurzaming. “Ook de rompslomp omtrent het aanvragen van subsidies regelen we voor onze klanten van a-tot-z”, aldus Joeri. 1energielabel heeft klanten uit het hele land. Vanuit Leek worden de klanten in Noord-Nederland bediend en het kantoor in Staphorst, waar een kleiner team zit, dekt de rest van het land.

Pand verbouwd
Familie Schuiling heeft geïnvesteerd in het bedrijfsverzamelgebouw op de hoek van de Euroweg en Industriepark. Het pand waar voorheen biljartfabriek Bierling-de Schepper gevestigd zat is grotendeels gestript en compleet vernieuwd. Het is nu een energiezuinig gebouw zonder gasaansluiting. Voor de stroomopwekking liggen 400 zonnepanelen op het dak. Een groot deel van het pand wordt inmiddels bezet door 1energielabel. Daarnaast zit onder andere mediabedrijf Kei Media er in en cosmetisch bedrijf Pijl Clinics die op 31 augustus een open dag had.

Muzikaal feest
Voor deze officiële opening heeft 1energielabel groots uitgepakt; achter op het terrein was een grote feesttent geplaatst met daarin een grote bar, DJ-set en licht en geluid. Ook de catering was volledig geregeld waardoor er voor ieder wat lekkers te verkrijgen was. Heeft feest werd compleet gemaakt door optredens van onder andere Marco Schuitmaker en Jannes.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button