Brand met forse rookontwikkeling in cafetaria in Marum; één persoon raakt gewond

Marum – De brandweer van Marum is donderdagmiddag omstreeks 16.40 uur opgeroepen voor een brand in een cafetaria aan de Markstraat.

De brandweer, politie en de officier van dienst van de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Omdat één persoon een behoorlijke hoeveelheid rook had ingeademd is ook een ambulance ter plaatse gekomen om deze persoon te onderzoeken. Het slachtoffer is later voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Forse rookontwikkeling
In de keuken van de cafetaria was door onbekende oorzaak brand ontstaan. Hierdoor stond het pand al snel vol rook. De brandweer heeft een binnen aanval gedaan en het vuur snel weten te blussen. Het pand wordt geventileerd om alle giftige rookgassen te verwijderen. Salvage is ingeschakeld om de eigenaar te assisteren met de afwikkeling van de schade.

Foto’s: De Vries Media & Evan Kooistra/InfoLeek.nl

   .
Back to top button