Paasbrunches tijdens beide Paasdagen in Grand Café Borg Nienoord

Leek – De al enige jaren door het Grand Café Nienoord ter gelegenheid van speciale dagen, Pasen en Moederdag, georganiseerde brunches mogen zich in een warme belangstelling verheugen. Vele gasten mogen elke keer verwelkomd worden en zij gaan, na volop van de heerlijke geserveerde gerechten genoten te hebben, zeer tevreden huiswaarts.

Met de komende Paasdagen, zondag 9 en maandag 10 april 2023, voor de deur heeft het Grand Café Nienoord wederom op beide dagen een overheerlijke Paasbrunch op de menukaart staan. Voor slechts € 24,50 per persoon kan men aan de uitgebreide overheerlijk brunch deelnemen. Kinderen t/m 12 jaar genieten betalen € 13,50 per persoon. De Paasbrunches zijn van 11.00 tot 14.00 uur. Voor deelname hieraan dient men vooraf te reserveren via telefoon 0594-726005 of via [email protected] Vol is vol! Het advies is dan ook om niet te lang te wachten met de reservering. De belangstelling hiervoor is nu reeds groot.

Heerlijke gerechten
Een ieder kan tijdens de brunch naar keuze van vele heerlijke gerechten genieten. Er zullen diverse warme, koude gerechten en zoetigheden zijn. Zoals diverse soorten broodjes o.a. paasbrood, kaasplankje met diverse soorten kaas, soep, pancakes met stroop en poedersuiker en nog veel meer. Tevens ook onbeperkt koffie/thee, melk en jus.

Reserveren
Mocht u willen reserveren dan kunt u contact opnemen met Grand Café Borg Nienoord, telefoon 0594-726005 of via [email protected]. Men dient vooraf te reserveren!

   .
Back to top button